28 oktober 2019

Het is weer zo ver: een volledige faaam-cast op een productie!

faaamers Martin Vis, Stefanie Albertzoon, Shane Redondo en Delphin Metsers schitteren als twee koppels in korte video’s van Rutgers. Rutgers promoot het bewustzijn van anticonceptie en verantwoordelijkheid voor beide geslachten om veilig te vrijen.

Rutgers-campagne »

Bekijk de video’s hieronder.

Durf jij alles te geven? Meld je dan nu aan voor de faaam Vooropleiding tot 17  jaar, bestaande uit 7 lessen op de zondagen vanaf 3 november.

Laatste kans om aan te melden voor de VOOROPLEIDING tot 17 jaar: Ben jij ambitieus? Wil jij schitteren op het witte doek, of op TV in een commercial of serie spelen? Dan ben je bij faaam aan het goede adres! Begin nu met het ontwikkelen van je acteerskills en werk samen met Sander van Amsterdam (Robbie uit Het Huis Anubis en casting director bij Jut & Jul casting) en faaam-coach Nick Boer aan de basiselementen van het acteren: hoe doe je een auditie? Wat komt er allemaal bij kijken als je acteur wilt worden? Hoe leer je een tekst en bereid je je goed voor? Wanneer ben je geloofwaardig in je spel en wanneer niet?

Onenightstand

De pil