14 oktober 2019

Professionals opgelet: nog maar één maand om je aan te melden voor de start van module 10!

faaam Niveau 3 en alleen professionals zijn toelaatbaar, dus mail eerst je CV, foto en motivatie naar info@faaam.nl

Start Camera-acteren Niveau 3 module 10: maandag 18 nov 2019

The Working Actor van 18 november 2019 tot en met 17 januari 2020 @faaam
In 7 weken werk je middels 5 masterclasses aan jezelf als acteur om jouw plek op te eisen op de overbevolkte acteermarkt.

Bij ‘The Working Actor’ zit een castingshoot inbegrepen! Sommige masterclasses worden in het Engels gegeven.

Je traint je auditie skills en krijgt auditietraining van verschillende coaches en professionals uit de filmindustrie. Je werkt aan je presentatie naar de buitenwereld: castingfoto’s, website, visitekaartjes en je showreel.

Tips & tricks: Hoe kun je op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt in deze gesloten industrie?
Hoe word je ZZP’er of hoe kun jij je eigen bedrijf verbeteren en optimaliseren? En hoe verbeter je jouw eigen “branding” met o.a. google, facebook, insta, IMDB, etc.?

Daarnaast krijg je twee weken training van Alex Murphy, een Amerikaanse acteur, regisseur en coach, die je camera-acteren leert aan de hand van de Stanislavski methode.

Met William Sutton werk je aan ‘The Speaking Actor’, waar we intunen op de Engelstalige performance met eventueel dialect/accent. Met Stijn Westenend werk je aan ‘Stil Spel’: hoe sterk je signalen kan afgeven met alleen al een kleine handeling of een blik. En Hugo Metsers haakt in met ‘Type–/Anti-typecasting: bewust worden van hoe je 90% van de tijd overkomt, sleutelen aan hoe je over wilt komen.

Deze serie masterclasses wordt een heftige opeenvolging van informatie, uitvoering en training. Als je in de filmindustrie echt succesvol wilt zijn, begint dat bij jezelf en moet je daar ook echt keihard aan (durven) trekken.