25 februari 2019

faaam biedt alles om je te oriënteren op het beroep camera-acteren: al vanaf 7 jaar

Bij faaam beginnen we bij het begin. Alle kinderen spelen, maar wanneer wordt het nou acteren en wat is het verschil? Nick Golterman werkt met de jongsten en is een enthousiaste en creatieve faaamer, afgestudeerd in 2015.

Nick is druk bezig met zijn carrière als acteur en filmmaker en te zien in veel van Nederlandse speelfilms en series die uitkomen. Omdat hij zelf ook film maakt is de link tussen acteren en film snel gelegd en is hij de ideale coach om met de deelnemers op faaam te onderzoeken waar de link ligt tussen de gedeelde interesse voor acteren en film.

Workshops zijn opgesplitst in twee leeftijdsgroepen: 7 t/m 11 jaar en 12 t/m 16 jaar

Beide workshops zijn een leerzame kennismaking met camera-acteren: een zoektocht naar de kwaliteiten die je nodig hebt om een geloofwaardige acteur of actrice te kunnen worden. Daar bovenop krijg je ook de kans om in korte tijd meer zelf te doen met het medium film. Tijdens de lessen op faaam worden opnames gemaakt die in de laatste les gepresenteerd worden.

Zo ging het voor Nick Boer…

Nick Boer werkt met de tieners en heeft zelf zijn opleiding op faaam gevolgd en is afgestudeerd in 2010. Hij heeft jarenlang op verschillende scholen workshops gegeven en filmprojecten geproduceerd met leerlingen weet dus precies wat er nodig is om jou klaar te stomen voor het acteervak. Hij is o.a. te zien geweest in de Jeugdserie SpangaS en de boekverfilming Radeloos.

De workshops gaan 10 maart van start in Amsterdam, schrijf je nu in! Hier vind je alle info.