icon sluit

Marcelle Arriëns

Marcelle is zelf afgestudeerd aan de film actors academy, geeft nu les in Communicatie en bereid de studenten voor op de werkwijze op de opleiding. Ze is de studiecoach van Niveau 1 én 2.

Marcelle is naast filmactrice ook een filmmaker en presentatrice. Ze bedacht en maakte samen met haar zus Krista Arriëns en Marcel van der Velde de VPRO-programma’s Sekszusjes TV en Naakt voor de klas met de Sekszusjes. De laatste won onlangs de internationale EBU-prijs voor beste format. Met hun eigen theatervoorstelling Ongelikt spelen ze vanaf oktober 2022 door het hele land.
Marcelle is daarnaast te zien in verschillende korte films en speelfilms. In 2021 werd ze geselecteerd voor Netflix ‘New Voices’, wereldwijd het eerste talent traject van Netflix om met nieuwe schrijvers filmscenario’s te ontwikkelen. Eerder al maakte ze met AVROTROS de webserie pilot Human Superfood.

Ze rondde de Bachelor Dramatherapie en opleidingen tot trainer, coach en trainingsacteur af. In 2021 won ze de prijzen voor Beste Actrice en Beste Scenario tijdens de film actors academy awards. Nu is ze terug op “het oude nest” als docent en studiecoach.

« terug