Waar kan je faaam bereiken?

faaam is dé gemeenschap voor jonge acteurs, regisseurs en filmprofessionals

faaam @ de Chassékerk
Chasséstraat 64
1057 JJ Amsterdam

info@faaam.nl

Bereikbaarheid:

Wij adviseren je om niet met de auto naar ons te komen, aangezien de parkeergelegenheid rondom de kerk zeer beperkt is. Daarnaast is het in Amsterdam gebruikelijk om te betalen voor het parkeren van de auto. Op de openbare weg kan dit een dure aangelegenheid zijn. Daarom noemen wij hier een aantal goedkopere alternatieven:

  • Het goedkoopste alternatief is gebruik te maken van de P+R regeling die de gemeente Amsterdam aan de bezoekers van de stad biedt. Je parkeert aan de rand van de stad, tegen een zeer gunstig tarief en vervolgt je weg naar de binnenstad met het openbaar vervoer. Wij adviseren je gebruik te maken van de P+R transferium Sloterdijk. Met tramlijn 12 stap je uit op de tramhalte Admiraal de Ruijterweg en bevindt Chassé Dance Studios zich in de Chasséstraat 64 (zijstraat van de Admiraal de Ruijterweg).
  • De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage is Parkeergarage Mercatorplein. Vanaf hier neemt je tramlijn 13 en stapt je uit op de Admiraal de Ruijterweg. Of loop 12 minuten via de Jan Evertsenstraat.

Contactformulier