Vooropleiding Jongeren

5 lessen op zondag: 10.00 - 13.00
De kosten voor deze workshop bedragen €300 all in.

Start: zondag 5 maart 2023zaterdag 8 april 2023
Start: zondag 5 maart 2023zaterdag 8 april 2023

Data

De vooropleiding gaat vanaf 15 januari 2023 weer van start! Heb je je reeds aangemeld voor de wachtlijst? Dan ontvang je zo snel mogelijk uitgebreid bericht over de start van de lessen.

Lesdata:

  • Zondag 15 januari
  • Zondag 22 januari
  • Zondag 29 januari
  • Zondag 5 februari
  • Zondag 12 februari

Oriëntatie op het beroep camera-acteren: jouw ontwikkeling tot een echte filmacteur start hier

Deze workshop is geschikt voor deelnemers t/m 17 jaar (geen auditie nodig) en een leerzame kennismaking met camera-acteren: een zoektocht naar de kwaliteiten die je nodig hebt om een geloofwaardige acteur of actrice te kunnen worden.

Jouw docenten

Tijdens de vooropleiding krijg je les van verschillende docenten, waaronder Nick Golterman. Wil je meer weten over de docenten van de film actors academy? Klik dan hier.

Mediacollege Amsterdam

Let op: in deze workshop kan je jezelf goed voorbereiden op de toelatingsprocedure van de opleiding Filmacteur, ook een initiatief van de film actors academy. Meld je in dat geval ook al vast daar aan zodra dat kan: vanaf dat je 14 bent, elk jaar tussen oktober en maart op het Mediacollege Amsterdam: https://www.ma-web.nl

Bij de film actors academy Vooropleiding werk je dan meteen met de docenten en het auditiemateriaal voor die toelatingsprocedure.

Locatie

film actors academy @ A-Lab
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam
Route »

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen €300 all in.