Aanbod

Opleiding camera-acteren in Amsterdam, van oriëntatie tot professionals in de praktijk.

Je kunt je nu aanmelden voor studiejaar 2022-2023 (weekendopleiding) die van start gaat op zaterdag 1 oktober 2022.

Naast de volledige (weekend)opleiding bieden we ook een vooropleiding en sporadisch gratis proeflessen aan. Een vooropleiding biedt alles om je te oriënteren op het beroep camera-acteren, geen ballotage of auditie nodig. De workshops van de vooropleiding zijn opgesplitst in verschillende leeftijdsgroepen. Je wordt door ons ingedeeld in de juiste groep.

Je leert hoe succesvol auditie te doen. In de laatste lessen word je begeleid in het jezelf voorstellen en spelen voor de camera: deze auditie kan de eerste stap zijn naar de Weekendopleiding of dienen als voorbereiding op het doen van een auditie voor een film of serie!

Iets voor jou? Meld je dan nu aan: vooropleidingen camera-acteren

Bekijk het volledige aanbod hieronder:

Vooropleiding Jongeren

5 lessen op zondag: 10.00 - 13.00

De kosten voor deze workshop bedragen €300 all in.

Start: zondag 5 maart 2023zaterdag 8 april 2023

Deze workshop is geschikt voor deelnemers t/m 17 jaar (geen ballotage of auditie nodig) en een leerzame kennismaking met camera-acteren: een zoektocht naar de kwaliteiten die je nodig hebt om een geloofwaardige acteur of actrice te kunnen worden.

bekijk alle info

Vooropleiding Volwassenen

10 lessen, 10 zaterdagen of 10 zondagen: 10.00 - 13.00

De kosten voor deze workshop bedragen €550 all in.

Start: zaterdag 18 maart 2023zondag 19 maart 2023

Een vooropleiding bij film actors academy biedt alles om je te oriënteren op het beroep camera-acteren, geen ballotage of auditie nodig. De workshops van de vooropleiding zijn opgesplitst in verschillende leeftijdsgroepen. Je wordt door ons ingedeeld in de juiste groep.

bekijk alle info

Camera-acteren Niveau 1

van beginner naar semi-professional

36 weekenden op zaterdag én zondag

Start: zaterdag 30 september 2023

Leer camera-acteren van docenten en filmacteurs uit het vak. Op de weekendopleiding leer je te observeren, imiteren en transformeren. Je leert de basis van het camera-acteren, meer verdiepen in je spel en schakelen in emoties.

bekijk alle info

Camera-acteren Niveau 2

van semi-professional naar professional

36 weekenden op zaterdag én zondag

Start: zaterdag 30 september 2023

Professionaliseer als acteur tijdens het vervolg van deze acteeropleiding. Je leert technisch camera-acteren, filmvechten, trainingsacteren, ademhalingstechnieken, accenten en dialecten, method acteren, comedy, acteren in het Engels, een zelfstandige warming-up en nog veel meer.

bekijk alle info

Camera-acteren Niveau 3

professionals in de praktijk

36 weekenden op zaterdag én zondag, 13.30 tot 18.30 uur

Acteurs op Niveau 3 zijn professionals die bij film actors academy nu ook op de Weekendopleiding zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Voor doorstroom vanuit Niveau 2, afgestudeerde film actors academy acteurs, maar zeker ook voor werkende acteurs die willen bijleren, verder trainen en breder inzetbaar willen worden – kortom voor de acteur die zich continu wil blijven verdiepen.

bekijk alle info

Vooropleiding jongeren en proeflessen

In deze acteerworkshop, de vooropleiding jongeren, camera-acteren werk je op 10 zondagen aan je vaardigheden, kennis en werkhouding als acteur. Je leert hoe succesvol auditie te doen. In de laatste lessen word je begeleid in het jezelf voorstellen en spelen voor de camera: deze auditie kan de eerste stap zijn naar de Weekendopleiding of dienen als voorbereiding op het doen van een auditie voor een film of serie! Bij voldoende inschrijvingen wordt een datum gekozen.

De (gratis) proefles is perfect om vrijblijvend kennis te maken met het vak camera-acteren. Tijdens de 3 uur durende les krijg je een korte les in het gebruik van je stem, je lichaam en natuurlijk je spel. De eerstvolgende proeflessen zullen plaatsvinden in november 2022, aanmelden kan vanaf 1 oktober.

(Gratis) Proefles camera-acteren

De proefles is perfect om vrijblijvend kennis te maken met het vak camera-acteren. Tijdens de 3 uur durende les krijg je onder leiding van bekwame docenten een introductie in het gebruik van je stem, je lichaam en natuurlijk je spel.

bekijk alle info