Aanbod

Opleiding camera-acteren bij faaam in Amsterdam, van oriëntatie tot professionals in de praktijk.

Studiejaar 2021-2022 is reeds begonnen, hier kan niet meer voor ingeschreven en/of ingestroomd worden. Wel kun je vanaf nu aanmelden voor studiejaar 2022-2023 (weekendopleiding) die van start gaat op zaterdag 1 oktober 2022.

Naast de volledige (weekend)opleiding bieden we ook een vooropleiding en een (gratis) proefles aan. Met de vooropleiding kun je je kunt oriënteren op het vak camera-acteren. Onder begeleiding van ervaren docenten en filmacteurs uit het vak leer je hoe je succesvol auditie doet, voor bijvoorbeeld de volledige opleiding camera-acteren en maak je kennis met de opleiding bij faaam. Iets voor jou? Meld je dan nu aan: vooropleidingen camera-acteren bij faaam – De (gratis) proefles camera-acteren is perfect om vrijblijvend kennis te maken met het vak camera-acteren. Tijdens de 3 uur durende les krijg je een korte les in het gebruik van je stem, je lichaam en natuurlijk je spel.

Bekijk het volledige aanbod hieronder:

Camera-acteren Niveau 1

Start: zaterdag 1 oktober 2022

Leer camera-acteren van docenten en filmacteurs uit het vak. Op de weekendopleiding leer je te observeren, imiteren en transformeren. Je leert de basis van het camera-acteren, meer verdiepen in je spel en schakelen in emoties.

bekijk alle info

Camera-acteren Niveau 2

van semi-professional naar professional

32 weekenden op zaterdag én zondag

Start: zaterdag 1 oktober 2022

Professionaliseer als acteur tijdens het vervolg van deze acteeropleiding. Je leert technisch camera-acteren, filmvechten, trainingsacteren, ademhalingstechnieken, accenten en dialecten, method acteren, comedy, acteren in het Engels, een zelfstandige warming-up en nog veel meer.

bekijk alle info

Camera-acteren Niveau 3

professionals in de praktijk

32 weekenden op zaterdag én zondag, 13.30 tot 18.30 uur

Start: zaterdag 1 oktober 2022

Acteurs op Niveau 3 zijn professionals die bij faaam nu ook op de Weekendopleiding zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Voor doorstroom vanuit Niveau 2, afgestudeerde faaamers, maar zeker ook voor werkende acteurs die willen bijleren, verder trainen en breder inzetbaar willen worden – kortom voor de acteur die zich continu wil blijven verdiepen.

bekijk alle info

Opleiding camera-acteren bij faaam in Amsterdam

Een vooropleiding bij faaam biedt alles om je te oriënteren op het beroep camera-acteren, geen ballotage of auditie nodig. De workshops van de vooropleiding zijn opgesplitst in verschillende leeftijdsgroepen. Je wordt door ons ingedeeld in de juiste groep. Daarnaast is het mogelijk om een (gratis) proefles te volgen.

In deze acteerworkshop camera-acteren werk je op 10 zondagen aan je vaardigheden, kennis en werkhouding als acteur. Je leert bij faaam hoe succesvol auditie te doen. In de laatste lessen word je begeleid in het jezelf voorstellen en spelen voor de camera: deze auditie kan de eerste stap zijn naar de faaam Weekendopleiding of dienen als voorbereiding op het doen van een auditie voor een film of serie!

Vooropleiding Jongeren

5 lessen op zondag / 10.00 - 13.00

De kosten voor deze workshop bedragen €300 all in.

Deze workshop is geschikt voor deelnemers t/m 17 jaar (geen ballotage of auditie nodig) en een leerzame kennismaking met camera-acteren: een zoektocht naar de kwaliteiten die je nodig hebt om een geloofwaardige acteur of actrice te kunnen worden.

bekijk alle info

Vooropleiding Volwassenen

Start: zaterdag 20 augustus 2022

Een vooropleiding bij faaam biedt alles om je te oriënteren op het beroep camera-acteren, geen ballotage of auditie nodig. De workshops van de vooropleiding zijn opgesplitst in verschillende leeftijdsgroepen. Je wordt door ons ingedeeld in de juiste groep.

bekijk alle info

(Gratis) Proefles camera-acteren

De (gratis) proefles camera-acteren is perfect om vrijblijvend kennis te maken met het vak camera-acteren. Tijdens de 3 uur durende les krijg je onder leiding van faaam docenten een introductie in het gebruik van je stem, je lichaam en natuurlijk je spel als camera-acteur.

bekijk alle info